Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/reosdack/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Reos Däck i HENÅN | Säsongsförvaring av däck - Lämna dina däck hos oss!

Däckhotell i Henån

Välkommen att checka in dina däck i vårt däckhotell. Vi ser till att de är i fullgott skick inför varje säsong. Dina däck rengörs, kontrolleras och förvaras i en miljö som är så skonsam som möjligt för gummit. Lämna dina däck i våra händer!

Att förvara dina däck i rätt miljö gör att dina däck håller längre. Om du har ont om plats där hemma så rekommenderar vi att lämna dem till oss på Reos Däck. Vi kollar lufttryck, mönsterdjup och tvättar även däcken åt dig – Så att de är i sitt bästa möjliga skick när det är dags att byta igen!

 

Däcken vill ha det svalt och torrt

På BestDrive har vi kunskapen och resurserna att erbjuda de bästa förhållandena för dina däck. Gummit mår bäst av en sval och torr miljö och för att de ska hålla sin form ska de inte belastas för tungt på en punkt. Det kan vara svårt att få till en bra däckförvaring där hemma.

 

Kontroll och rengöring

Vi tar hand om dina däck direkt när du byter från sommardäck eller vinterdäck, utan att du behöver hantera dem själv. Inför varje ny däcksäsong kontaktar vi dig för att boka en tid för att för att skifta dina hjul och samtidigt ser vi över skicket på däcken. Vi skulle aldrig släppa iväg dig med för dåligt mönsterdjup eller felaktig hjulinställning – allt för att du ska vara förberedd och säker på vägarna!

Välkommen till vårt däckhotell i Henån!

Ring, maila eller boka enkelt online.

Kontakta oss:

Karlssons bilverkstad
Industrivägen 11
473 31 HENÅN

 

Telefon:
Reos däck: 0304-320 20
Karlssons bilverkstad: 0304-303 13


Mail:
Reos Däck: info@reosdack.se

Karlssons bilverkstad: verkstad@karlssons.se

 Öppettider:

Reos Däck:

Måndag – Fredag 8-17
Frukost 10:00-10:20
Lunch 13:00 -13:40

 

Karlssons bilverkstad:

Mån – fred 07:00-16:00
Frukost 09.40-10:00
Lunch 12:50-13:30